Nova 45 - Prodaja stanova u Bloku 45 - Nov život u novom stanu - Novi Beograd

NOVA 45

Auto Centar Stojanović postoji od 1987. godine, kao porodično preduzeće braće Mirka i Miroslava Stojanovića. Sve je počelo od improvizovane radionice u jednoj drvenoj zemunskoj garaži kao samostalna zanatska radnja. Drvenu garažu je 1988. godine zamenila zidana radionica. Povećan obim posla zahtevao je nova ulaganja pa je između 1991. i 1994. godine sagrađen novi objekat u kojem je istovremeno moglo da se servisira šest vozila.

Od 1998. godine Auto Centar Stojanović nalazio se u Bačkoj ulici u Zemunu. Raspolaže sa 1.800 m2 korisnog prostora, zapošljava 40 radnika svih zanimanja u autostruci i nudio je klijentima kompletnu uslugu – kupovinu, održavanje, popravku u garantnom roku i van garantnog roka, kao i ostale mogućnosti koje zahteva savremeno poslovanje.

Novi prostor omogućio je dobijanje statusa zvaničnog dilera i servisera fabrike „Zastava“ iz Kragujevca, tada najprodavanijeg brenda na domaćem tržištu. Ali jedan od važnijih dogadaja za dalji razvoj desio se u oktobru 2000. godine kada je Auto Centar Stojanović postao zvanični zastupnik i serviser, a ubrzo i diler vozila iz programa Škoda.

Obzirom da poslovanje po savremenim principima zahteva stalne inovacije i ulaganja, 2006. godine doneta je strateška odluka o izgradnji novog servisnog centra usaglašenog sa najvišim standardima koncerna „Škoda Auto“ iz Mlade Boleslave. Otvaranje novog objekta na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 225, Blok 45, od 4.000 m2 radnog i kancelarijskog prostora, održano je 8. Juna 2011. godine. Već nakon 4 godine rada u novom centru u Jurija Gagarina 225, potpuno smo rebrendirali objekat po najnovijem standardu fabrike ŠKODA AUTO a.s. u toku 2015. godine. Dobili smo novi vizuelni identitet i mnogo prijatniji boravak u objektu za naše postojeće i potencijalne klijente.

Auto Centar Stojanović implementirao je standard menadžmenta sistema kvaliteta ISO 9001:2015.


W.D. Concord West d.o.o je kompanija osnovana 2010. godine na opštini Palilula u Beogradu. Okupljamo stručnjake različite kvalifikacione strukture i brojimo više od 200 zaposlenih.

Osnovna delatnost kompanije je u oblasti viskokogradnje, a naše usluge obuhvataju izradu kompletno projektno-tehničke dokumentacije, izradu svih građevinsko zanatskih radova, odnosno izgradnju objekata po sistemu ključ u ruke. Tokom godina W.D.Concord West d.o.o je izrasla u lidersku kompaniju na regionalnom tržištu.

O bloku 45

Blok 45 poznatiji i kao Naselje Sunce nalazi se na opštini Novi Beograd. Oivičen ulicama Dr Ivana Ribara, Jurija Gagarina, Nehruovom i rekom Savom predstavlja jedno od lepših novobeogradskih naselja. Blizina reke Save, Savskog Nasipa i mnoštvo zelenih površina koje krase Blok 45 jesu ono po čemu se ovaj deo naše prestonice izdvaja od ostalih i čini posebnim i lepim. Celom dužinom Bloka prostire se Savski kej, popularno beogradsko šetalište, sa kog je moguće preko reke Save stići čamcima do ostrva Ade Ciganlije i Ade Međice. Savski kej omiljeno je mesto za šetnju, rekreaciju i odmor ali i za provod u brojnim ugostitljskim objektima na splavovima.

U Bloku 45 naći ćete sve što vam treba, pijacu, poštu, markete, tržni centar, vrtiće, osnovnu školu “Branko Radičević” koja je važila za najveću i najmodernije opremljenu školu na Balkanu kao i biblioteke, galeriju i mnogo toga drugog… Blok 45 ima dobru povezanost sa ostatkom grada, pa se tako do centra grada može stići za svega 15 minuta vožnje. Do ovog dela Novog Beograda stiže se gradskim prevozom, autobusima 73, 94, 95, 604 i 605, tramvajima 7, 9, 11 i 13, kao i minibus linijama E1, E6.

 

Popularnost Bloka 45 ogleda se u poprilično velikom broju serija i filmova snimljenih baš na ovoj lokaciji. Filmovi „1 na 1“, „Čep koji ne propušta vodu”, „Košava“, „Jagode u grlu“ i mnogi drugi snimljeni su ovde kao i epizode televizijske serije „Pozorište u kući“. Blok 45 bio je i ostao simbol beogradskih grafita. Prvi grafiti na prostoru zemlje nastali su baš ovde. Blok 45 mesto je i tradicionalne kulturne manifestacije „Novobeogradsko leto“ koji se održava na Savskom keju. Tokom leta u ovom delu grada organizuje se veliki broj sportskih turnira. Posebnu radost kada je u pitanju provod i zabava stanovnici ovog dela grada imaju tokom letnje sezone na reci Savi i mogućnošću iznajmljivanja opreme za skijanje na vodi i vožnje gliserima. U Bloku 45 svakog 31. decembra održava se i tradicionalni novogodišnji vatromet koji predstavllja pravi spektakl. skola u 45 bloku

U BLIZINI JE ŠKOLA TRŽNI CENTRI BLIZINA REKE DEČIJA IGRALIŠTA, PARKIĆI
Osnovna škola Branko Radičević nalazi se u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina 195. Kapacitet škole je 1500 učenika raspoređenih u dve smene. Škola poseduje veliko školsko dvorište u sklopu kojeg se nalaze i tereni pogodni kako za fudbal, košarku tako i za ostale sportove. U Bloku 45 nalazi se tržni centar Enjub sa velikim brojem uslužnih i zanatskih radnji uključujući, prodavnice kućne opreme, knjižare, mini markete, frizerske salone, kafiće, salone lepote, pet šop i mnogo toga drugog. U neposrednoj blizini Bloka nalazi se i tržni centar Piramida. Blizina reke Save jeste ono po čemu se Blok 45 može pohvaliti. Bilo da se šetate pored reke, ispijate kafu na omiljenom splavu, ili nešto treće, boravak na reci Savi poseban je doživljaj i nešto što većina stanovnika ovog dela grada ističe kao glavnu prednost. Veliki broj dečijih igrališta i parkića u kojem deca mogu bezbrižno da se igraju još jedna je prednost Bloka 45. Nedavno je otvoren i montažni akva park “AquaFun” koji nudi brojne sadržaje, kako za zabavu dece tako i za relaksaciju i opuštanje odraslih.
 

ŠETALIŠTE PORED SAVE U BLIZINI PIJACE MARKETI U OKOLINI VRTIĆI ZA DECU
Savski kej i Nasip omiljena su mesta stanovnika Novog Beograda pre svega zbog pogodnosti za šetnju i rekreiranje zahvaljujući postojanju odvojenih staza za džogiranje i vožnju bicikla. Duž čitavog keja postoji veliki broj kafića, restorana, splavova gde se možete odmoriti, osvežiti i ručati. U Bloku 45 sve je na dohvat ruke pa i pijaca. Pored konvencionalno uzgajanog voća i povrća koje se svakodnevno nudi na obližnjoj pijaci možete pronaći i bogatu ponudu organskog voća i povrća uzgajanog u Srbiji. Pored mlečnih proizvoda, svežeg voća i povrća kao i domaćeg uzgojenog mesa koje možete pronaći na obližnjoj pijaci, u Bloku 45 na usluzi vam je i mnoštvo marketa. Kako onih koji pripadaju velikim trgovačkim lancima tako i onih malih porodičnih koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. U Bloku 45 možete pronaći brojne vrtiće i predškolske ustanove, svojevrsne mirne oaze za srećan i normalan razvoj vaše dece uz najmodernije programe fizičke aktivnosti, kreativne radionice i ishrane po nutricionističkim standardima.
 

STANOVI NOVOGRADNJA – ZAŠTO NOVOGRADNJA?

Kada ste na raskrsnici, kupiti stan u novogradnji ili pak kupiti stan u nekoj već dugo postojećoj zgradi onda sednete, uzmete tegiće i vagate.

Ako kupite stari stan uglavnom treba kompletno da se renovira. Zamena stolarije, vrata, elektro i vodovodna instalacija, pločice, podovi… I šta posle toga kad sve to uradite (?), a zgrada nema ( u 99% slučajeva) termoizolaciju, trošićete daleko više za grejanje i hlađenje. Ili, stan na poslednjem spratu gde mora da se sređuje krov ili prizemlje bez ikakve hidroizolacije s kapilarnom vlagom (još gore).

Novo je novo! Novogradnja je najbolja opcija bilo da ste po prvi put kupac, bilo da želite da se osamostalite, bilo da stvarate porodicu.

Prvi tegić na vašem tasu za kupovinu u novogradnji je da prilikom kupovine novog stana, ukoliko vam je to prvi stan i ako ga kupuje od investitora, imate pravo na povraćaj PDV-a od 10 odsto. Dakako je ovo ogromna prednost jer ste oslobođeni od plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava, što podrazumeva i povraćaj poreza na dodatnu vrednost (PDV). Povraćaj PDV-a možete da tražite jer ste ga platili kroz kupoprodajnu cenu stana. Naredni tegić ide u prilog činjenici da novoizgrađeni stanovi imaju nekoliko puta bolju učinkovitost u odnost na stare, imaju izvrsnu izolaciju i štede energiju, materijali koji su korišćeni su noviji i ekološki odabrani. A možda baš prevagne tegić koji sa sobom nosi spoznaju da ste baš vi prvi korisnik tog stana, da ćete uneti svoju energiju i lični pečat, i da ćete, umesto sate i novac koji biste utrošili na renoviranje, iskoristili za kupovinu lepog nameštaja i sitnica koji će vaš stan učiniti domom.

U bilo kom slučaju budite mudri i birajte pažljivo jer kupovina stana je jako ozbiljna stvar i zahteva oprez i promišljenost. Neka vaša vaga bude podešena. Srećno!

Prodaja stanova Novi Beograd Blok 45 – Nova 45

JEDNOSOBAN
STAN

DVOSOBAN
STAN

TROSOBAN
STAN

ČETVOROSOBAN
STAN

od 32m2 do 44m2
od 65m2 do 82m2
od 93m2 do 101m2
od 99m2 do 124m2