O nama

Agenciju za promet nekretnina HEDONIA čini tim profesionalno obučenih agenata i menadžera. Svi menadžeri se dugo bave kupoprodajom nekretnina i poznati su po profesionalnom i domaćinskom odnosu prema klijentima, jer žive na teritorijama ( opštinama ) koje prezentuju.

Kada kupujete nekretninu doći ćete u njihov komsiluk, pa je odgovornost da se (prema mogućnostima ) izabere najbolje, na najvišem nivou. Osim pomenutih, nas tim sačinjavaju i advokati koji se isključivo bave imovinskopravnim odnosima. Pored Predugovora i Ugovora koji su deo našeg prodajnog procesa neretko će vam izaći u susret pravnim savetima koji vam mogu biti od velike životne vaznosti, a koji možda nisu vezani za nekretninu koju kupujete ili prodajete.

Saradjujemo sa svim bankama koje obezbedjuju stambene kredite i možemo vam pomoći da napravite pravi izbor. Saradjujemo sa firmama koje se bave renoviranjem i adaptacijom nekretnina i u zavisnosti koliko brzo i kvalitetno želite da opremite vaš prostor možemo ih toplo preporuciti.

U naše prateće službe spada i marketinški tim koji svakodnevno ažurira veliki broj oglasa, kako u pisanim izdanjima ( Politika, Halo Oglasi ), tako i u elektronskim medijima ( Halo internet, nekretnine rs, e-Belgrade.net, 4. zida.r.s…). Na taj način aktivno prate tržište i uz terenski rad agenata i menadžera uz realizaciju stvaramo kompletnu sliku o cenama nekretnina u aktuelnom trenutku.

Mi prodajemo znanje, iskustvo i informaciju. Prodavcima garantujemo pravnu i finansijsku sigurnost, a kupcima da će, uz pomenuto, sa uslugom našeg posredovanja kupiti nekretninu po najpovoljnijim uslovima.

Dakle, našim klijentima garantujemo:
  • PRAVNU SIGURNOST
  • FINANSIJSKU SIGURNOST
  • ISKRENOST

Upravljanje nekretninama

Nova i jedinstvena usluga na našem tržištu -upravljenje nekretninama

Ukoliko imate nekretninu a ne znate kome da poverite brigu o održavanju iste, nalazite se na pravom mestu. Nudimo Vam kompletnu uslugu za održavanje nekretnina, tako da Vi i Vaš dom uvek blistate od zadovoljstva. Navodimo samo par usluga koje smo radili i radimo ali napominjemo da za svakog individualnog klijenta pravimo poseban program po potrebi i željama.

Kontrola objekta:

Dnevna, nedeljno i mesečno obilazak nekretnine, popravka vidljivih oštećenja, održavanje dvorišta i bazena itd, čuvanje ključeva itd…

Administrativne usluge:

Sve vrste administrativnih usluga :plaćanje računa, naplata stanarina, plaćanje poreza, taksi isl…

Kompletan haus majstor usluga:

Sve vrsta popravki u najkraćem mogućem roku ,mogućnost ugovora na mesečnom ili godišnjem nivou
Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji naš servis, ili Vam treba neka druga usluga a tiče se održavanja nekretine, kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam ponuditi paket usluga prema vašim potrebama.